02 oktober 2013

Winnaar Plantarium-prijs 'Het Beste Groei-idee 2013'

NL Nieuws Winnaar Plantarium-prijs 'Het Beste Groei-idee 2013'

Ondernemer ‘Pull Substraatproducent’ uit Rhenen wint de

Grant Thornton Plantarium-prijs 'Het Beste Groei-idee 2013'. Volop vreugde bij directeur de heer Van der Mark en verkoopleider de heer Mertens van Pull Substraatproducent uit Rhenen. Zij ontvingen deze week de Groei-prijs uit handen van Egbert Jan Blonk en Loes Koster van Grant Thornton.

 

Pull nam in augustus op de internationale vakbeurs Plantarium deel aan de wedstrijd ‘Het Beste Groei-idee 2013’ van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton in Boskoop. Deze wedstrijd voor ondernemers in de tuinbouw- en groensector is opgezet om ondernemers te inspireren als het gaat om het realiseren van groei. Het Groei-idee van Pull was:

 

´Vernieuwen en verbeteren van substraatteeltproducten op een duurzame wijze (cradle to cradle) en multi toepassen bestaande producten’

 

De jury koos het idee van Pull uit een flinke reeks van inzendingen. Directeur de heer Van der Mark reageerde aangenaam op de Oorkonde en de prachtige taart die Grant Thornton voor deze prijs uitreikte. Bovendien kreeg de heer Mertens, verkoopleider tuinbouw, een Kobo E-reader cadeau. Namens Grant Thornton, van harte gefeliciteerd!