26 maart 2013

Grant Thornton uitgeroepen tot International Accounting Bulletin's ‘Network of the year’

NL Nieuws Persberichten Grant Thornton uitgeroepen tot International Accounting Bulletin's ‘Network of the year’

Grant Thornton International is deze week op een feestelijke bijeenkomst in Londen uitgeroepen tot International Accounting Bulletin's 'Network of the Year’. Deze internationale prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het accountancy-magazine International Accounting Bulletin.

 

Een onafhankelijke jury roemde Grant Thornton International onder meer vanwege haar (versterkte) positie in strategisch belangrijke markten, krachtig leiderschap en kwalitatieve dienstverlening. In totaal ontving de jury meer dan 100 nominaties in 14 verschillende categorieën.

 

Ed Nusbaum, CEO van Grant Thornton International: "Wij zijn trots op deze prijs en bijzondere prestatie. Ik wil hiervoor alle collega’s van Grant Thornton International wereldwijd bedanken. Dankzij hun betrokkenheid bij de klant, enthousiasme en expertise zijn wij in staat om iedere dag weer kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren aan onze klanten."

 

Frank Ponsioen, bestuursvoorzitter van Grant Thornton in Nederland: "Ook in Nederland zijn wij blij met deze internationale erkenning. Deze prijs toont aan dat ons netwerk over een consistent en hoog niveau van internationale expertise beschikt. De samenwerking met collega’s wereldwijd stelt ons in staat de kwaliteit van onze dienstverlening voor klanten in Nederland verder te versterken."

 

Snelst groeiende internationale accountancy- en adviesorganisatie

In 2012 slaagde Grant Thornton International er in een omzet van US$ 4.2 miljard te realiseren, een omzetgroei van zo’n 10.4%. Hiermee was Grant Thornton het afgelopen jaar de snelst groeiende, internationale accountants- en adviesorganisatie. Wereldwijd neemt Grant Thornton International inmiddels een stevige zesde positie in. Binnen de netwerkorganisatie werken op dit moment circa 35.000 mensen in meer dan 120 landen. Klanten begeleiden bij het scheppen van ruimte voor groei staat centraal in het werk.