19 juli 2013

Grant Thornton benoemt nieuwe partner

NL Nieuws Persberichten Grant Thornton benoemt nieuwe partner

Bij accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton is Pieter Visser (42) per 1 juli 2013 als partner toegetreden. Vanuit deze rol richt hij zich op de uitbreiding van de fiscale adviespraktijk in de regio Leiden. Klanten begeleiden bij het realiseren van groeidoelstellingen staat daarbij centraal.


Over Pieter Visser

Pieter Visser brengt bijna 20 jaar aan fiscale advieservaring met zich mee. Als sparringpartner en belastingadviseur werkt hij aan fiscale vraagstukken voor (middel)grote (familie)ondernemingen op het gebied van bedrijfsstructuur, herstructureringen (fusies, splitsingen en verzelfstandigingen), bedrijfsopvolgingen- en overdrachten, doorstartsituaties en fiscale en estate planning van de achterliggende holdingvennootschappen en dga’s. Tegelijkertijd heeft hij veel ervaring in de non-profitsector en uitgebreide kennis van de technologiesector.

 

Pieter Visser rondde in 1994 zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden af. Als fiscaal jurist startte hij zijn carrière bij Coopers & Lybrand, waarna hij in 1995 de overstap naar Mazars maakte. Daar werd hij in 2008 benoemd tot partner.