10 juli 2014

Fiscalist Geert de Jong benoemd tot partner van Grant Thornton

NL Nieuws Persberichten Fiscalist Geert de Jong benoemd tot partner van Grant Thornton

Op 1 juli jl. is fiscalist mr. Geert de Jong (45) benoemd tot partner van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. Geert is werkzaam binnen de nationale fiscale adviespraktijk  van Grant Thornton en is gevestigd op het kantoor in Alphen aan den Rijn. Tevens is hij hoofd van het Bureau Vaktechniek Fiscaal.


 

De nieuwe partner is sinds september 2006 werkzaam voor Grant Thornton. Daarvoor was hij in dienst van Deloitte en KPMG Meijburg & Co. Geert richt zich in zijn praktijk met name op advisering op het gebied van bedrijfsopvolging en (her)structurering. Hij heeft veel specifieke ervaring opgedaan met fiscale advisering over fusies en splitsingen. Geert bedient overwegend middelgrote en grotere (familie)bedrijven en fungeert als betrouwbare gesprekspartner voor directeur-grootaandeelhouders.


Geert de Jong: ‘Ik richt me primair op de optimale advisering van onze huidige cliënten. Is hun concernstructuur optimaal, bijvoorbeeld in het kader van een beoogde bedrijfsopvolging? Zo help ik hen bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Grant Thornton is een kennisorganisatie met adviseurs op uiteenlopende vakgebieden. Mijn ambitie is om die kwaliteit van Grant Thornton zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen in ons marktsegment.’


Geert de Jong publiceert geregeld artikelen in fiscale vakbladen, schrijft blogs voor Accountancy Nieuws en verzorgt presentaties en trainingen. Geert is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Hij is lid van de Raad van Toezicht van kinderopvangorganisatie Junis.