14 oktober 2014

Op zoek naar innovatieve technologiebedrijven in Nederland

NL Nieuws Op zoek naar innovatieve technologiebedrijven in Nederland

Inschrijvingen Young Technology Award 2014 geopend

 

Snelgroeiende en innovatieve technologie bedrijven kunnen zich tot 17 november 2014 inschrijven om deel te nemen aan de Young Technology Award 2014; de award voor innovatieve startende bedrijven. Kandidaten maken kans op de hoofdprijs van 5.000 euro. Aanmelden kan via www.youngtechnologyaward.nl. De finale vindt plaats op donderdagavond 11 december 2014 in Enschede.

 

Young Technology Award

De Young Technology Award is een jaarlijkse verkiezing voor innovatieve bedrijven uit heel Nederland die niet ouder zijn dan 10 jaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een internationale finale in Enschede. Naast de hoofdprijs van 5.000 euro ontvangen finalisten gratis een professionele pitchtraining en krijgen ze de kans om hun bedrijf te presenteren aan een zaal vol nationale en internationale investeerders, journalisten, potentiële partners en andere geïnteresseerden.

 

Dit jaar vindt de verkiezing voor de zevende keer plaats. De organisatie wil met de award de innovativiteit van het bedrijfsleven in Nederland stimuleren en aan een breed publiek laten zien. De Young Technology Award is een initiatief van Powered by Twente Innovation Events, PPM Oost, Twentebranding, Grant Thornton, Rabobank Enschede-Haaksbergen en Kennispark Twente.