19 juli 2013

Nieuwe, duurzame locatie aan N11 voor Grant Thornton

NL Nieuws Nieuwe, duurzame locatie aan N11 voor Grant Thornton

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft deze week de deuren geopend van haar nieuwe vestiging op de Flemingweg 10 in Alphen aan den Rijn. De verhuizing naar de nieuwe locatie sluit aan bij de ambitie van Grant Thornton om efficiënter, duurzaam en meer flexibel te gaan werken.

 

Bert van ’t Veer, partner bij Grant Thornton: “Wij kijken er naar uit onze accountancy- en adviesdienstverlening vanuit ons nieuwe pand langs de N11 verder uit te bouwen. De nieuwe vestiging beschikt over open en flexibele werkplekken voor medewerkers. Daarmee stimuleren wij de transparantie en onderlinge samenwerking tussen specialisten, waardoor we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Tegelijkertijd vergroten wij de efficiency in onze huisvesting.”

Het nieuwe pand van Grant Thornton, gelegen op de Alpha Trade Center-locatie langs de N11, beschikt over 2035 m² kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen. Het kantoor beschikt over een warmte- en koudeopslag installatie, een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. De inrichting kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en energiebesparende toepassingen, waaronder LED verlichting. Het kantoor is in 2010 onder architectuur van Cepezed gebouwd door Du Prie Bouw & Ontwikkeling en Boele van Eesteren. Het interieurconcept is ontwikkeld, gerealiseerd en gemanaged door Ericis BV (afdeling vastgoedadvies) op basis van het build, design en management principe.


De officiële opening van de vestiging voor klanten en relaties staat gepland voor oktober.