25 april 2014

Nieuw: Transfer pricing e-books voor hulp bij het oplossen van uw transfer pricing vraagstuk

NL Nieuws Nieuw: Transfer pricing e-books voor hulp bij het oplossen van uw transfer pricing vraagstuk

Grant Thornton International Ltd heeft haar nieuwste Transfer pricing e-books gepubliceerd. Deze reeks online publicaties biedt internationaal actieve ondernemers een helder overzicht van de verschillende regels en voorschriften in de grote economieën. U kunt de e-books gratis downloaden.

 

De wet- en regelgeving ten aanzien van transfer pricing is volop in ontwikkeling. De principes zijn gelijk, maar de interpretatie van de regels verschilt per land. Deze verhoogde aandacht en complexiteit stelt forse eisen aan de interne organisatie en verslaglegging door bedrijven. De bewijslast voor de juistheid van de verrekenprijzen ligt immers bij de ondernemer. Onvoldoende documentatie kan leiden tot langdurige, kostbare discussies met de fiscus. Onjuiste transfer pricing tot hoge naheffingen en boetes.

 

Om ondernemers met transfer pricing vraagstukken te ondersteunen, ontwikkelde GTIL een nieuwe reeks publicaties.

Het internationale Transfer Pricing e-book biedt ondernemers inzicht in de verschillende pricing regels en voorschriften in de grote economieën. Ook geeft het aan op welke manier de specialisten van Grant Thornton (internationale) begeleiding bieden als het gaat om Audit support, Documentation, Planning en Supply chain re-engineering.

 

Download hier de Transfer pricing e-books van diverse landen.