07 november 2014

MT Finance 2014 - Grant Thornton in top 10 Accountancy, Corporate Finance en Risk Management

NL Nieuws MT Finance 2014 - Grant Thornton in top 10 Accountancy, Corporate Finance en Risk Management
Jaarlijks doet zakenblad Management Team onderzoek naar de beste financiële dienstverleners van Nederland. Het onderzoek vergelijkt de kwaliteit van de dienstverlening van banken, zakelijke dienstverleners en overige financiële dienstverleners in verschillende categorieën. Grant Thornton neemt in de categorieën Accountancy, Corporate Finance en Risk Management een plek in de top 10 in. 
 
Frank Ponsioen, bestuursvoorzitter Grant Thornton: “Wij zijn van mening dat dynamische organisaties hun ambities en doelstellingen kunnen realiseren als er sprake is van evenwichtige, duurzame groei binnen de gehele organisatie. Wij leveren daar een bijdrage aan door klanten toegang tot een breed aanbod van diensten op het gebied van accountancy, belastingen en advies te bieden. Het is mooi om te zien dat klanten ons ook op de gebieden Corporate Finance en Risk Management weten te vinden en zelfs aanbevelen.”
 
Onderzoek Management Team
Voor het onderzoek worden managers bevraagd die betrokken zijn bij het inhuren van financiële dienstverleners voor hun organisatie. Voor de vakgebieden waarin ze beslissingsbevoegd zijn, konden ze aan­geven welke drie dienstverleners ze zouden willen aanbevelen. Voor het MT Finance zijn dit jaar 673 managers bevraagd.