13 december 2013

Loes Koster van Grant Thornton uitgeroepen tot ‘Machtigste vrouwelijke Gouwenaar’

NL Nieuws Loes Koster van Grant Thornton uitgeroepen tot ‘Machtigste vrouwelijke Gouwenaar’

Fiscaal jurist Loes Koster van Grant Thornton is donderdag door het zakenblad Gouda IntoBusiness uitgeroepen tot een van de ‘Machtigste Gouwenaren’. Op deze lijst van 50 Goudse influencers, die ieder jaar in december wordt uitgegeven, behaalde zij een 3e positie.

 

De jury roemde Koster om haar ‘kennis van zaken op het gebied van accountancy en netwerkcapaciteiten’. Loes Koster is werkzaam als fiscaal jurist / belastingadviseur bij Grant Thornton en levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de ondernemers community in Gouda. Zo is zij voorzitter van VNO NCW-RijnGouwe en als bestuurslid nauw betrokken bij Sociëteit voor Bouwen en Wonen Midden Holland.

 

De winnares reageerde enthousiast op haar benoeming: “Ik realiseer mij dat het een enorme eer is om zo hoog op de lijst te eindigen. Daar  ben ik zeker trots op.”

 

Nico Voogt, directeur van de onderneming Voogt Assurantiën en tevens voorzitter van de KvK kring Midden-Holland, werd uitgeroepen tot ‘Machtigste Gouwenaar’. Burgemeester Milo Schoenmaker van Gouda behaalde een tweede positie. Ook Grant Thornton-partners Frank Gijzen en Peter Jansen namen een Top 10-positie in.

 

Over de top 50 Machtigste Gouwenaren

De top 50 van de Machtigste Gouwenaren wordt ieder jaar uitgebracht door ondernemersmagazine Gouda IntoBusiness. Ruim 150 ondernemers en bestuurders uit de Goudse regio waren aanwezig bij de feestelijke uitreiking.