23 september 2013

Grant Thornton uitgeroepen tot een van de Top 50 ‘World’s Most Attractive Employers 2013’

NL Nieuws Grant Thornton uitgeroepen tot een van de Top 50 ‘World’s Most Attractive Employers 2013’

Grant Thornton is door studenten wereldwijd uitgeroepen tot één van de 50 meest aantrekkelijke werkgevers. In de ‘Top 50 World’s Most Attractive Employers’ van 2013 neemt de accountants- en adviesorganisatie in de categorie Business een 35e positie in.

 

Meer dan 200.000 studenten uit twaalf landen werkten mee aan het onderzoek, dat werd uitgevoerd als onderdeel van de Universum Annual Student Survey. Grant Thornton viel in de prijzen binnen de categorie ‘Business’.

 

Frank Ponsioen, bestuursvoorzitter van Grant Thornton in Nederland: "Ook in Nederland zijn wij blij met deze internationale waardering. Een van onze ambities als werkgever is om een omgeving te creëren waar collega’s ruimte krijgen om te groeien. Deze prijs is voor het volledige netwerk een bevestiging dat Grant Thornton daarin goed op weg is. Dankzij de betrokkenheid en het enthousiasme van onze collega’s is de organisatie in staat om de kwaliteit van onze dienstverlening voor klanten verder te versterken."

 

Eerder dit jaar werd Grant Thornton uitgeroepen tot International Accounting Bulletin’s ‘Network of the Year’. De sterke omzetgroei van het netwerk in 2012  - 10.4% naar US$ 4.2 miljard - droeg sterk bij aan deze benoeming. Bij Grant Thornton International Ltd werken op dit moment circa 35.000 mensen in meer dan 100 landen.

 

Over het onderzoek Top 50 World’s Most Attractive Employers’

De ranking is gebaseerd op de meningen van universitaire studenten in 12 landen: Australië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Japan, Rusland, UK en USA. Het onderzoek werd uitgevoerd door Universum, een toonaangevend onderzoeksbureau op het gebied van employer branding. Voor meer informatie: www.universumglobal.com.