07 mei 2013

ConQuaestor treedt toe tot netwerk Grant Thornton International

NL Nieuws ConQuaestor treedt toe tot netwerk Grant Thornton International

De afgelopen weken was er volop dynamiek in en rondom Grant Thornton. Zo ging onze nieuwe, landelijke mediacampagne van start. Aansluitend kondigde Grant Thornton aan dat adviesorganisatie ConQuaestor per 1 juni als lid toetreedt tot het netwerk van Grant Thornton International (GTI). Daarmee bundelen beide organisaties in Nederland hun krachten.

 

Een fusie met ConQuaestor is voor Grant Thornton een belangrijke mijlpaal in haar groeistrategie. Maar wat betekent het voor u? Dat zult u zich ongetwijfeld hebben afgevraagd naar aanleiding van de berichtgeving. Een begrijpelijke vraag, die de organisatie graag beantwoordt.

 

Adviesorganisatie ConQuaestor biedt van oorsprong begeleiding bij het oplossen van problemen die op de agenda van financieel bestuurders staan, zowel in de private als de publieke sector. Vanuit Utrecht werken ongeveer 400 consultants aan een diversiteit aan finance- en managementvraagstukken. Met de samenwerking anticiperen Grant Thornton en ConQuaestor proactief op veranderingen in de markt, waarbij vraagstukken van klanten breder en complexer worden.

 

Uw vaste contactpersoon blijft
De toetreding van ConQuaestor heeft op korte termijn geen praktische gevolgen voor u. Uw vertrouwde contactpersoon blijft hetzelfde. In de nabije toekomst kunt u als klant bij Grant Thornton ‘onder een dak’ gebruikmaken van een breder pakket aan (specialistische) adviesdiensten. Het scheppen van ruimte voor groei in uw organisatie vormt daarbij het uitgangspunt. Om deze kwantitatieve én kwalitatieve ontwikkeling samen met u te realiseren, maken wij - waar relevant - gebruik van ons internationale netwerk. Met ruim 35.000 collega’s in meer dan 120 landen is GTI inmiddels een van de grootste en snelst groeiende netwerken voor accountants- en adviesorganisaties. En hoewel wij internationaal georiënteerd zijn, behouden wij onze lokale, Nederlandse aanpak.

De komende maanden gaat een stuurgroep aan de slag met het vormgeven van de fusie tussen ConQuaestor en Grant Thornton. Hierover zullen wij u via verschillende kanalen blijven informeren. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de berichtgeving, dan kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Grant Thornton.