Samen Slimmer Groeien 17 oktober 2012

NL Evenementen Terugblik evenementen Samen Slimmer Groeien 17 oktober 2012

Op het kantoor van Port4Growth’s kennispartner Nobel vond op woensdag 17 oktober een Samen Slimmer Groeien bijeenkomst plaats met het thema ‘Houdt u grip op de zaak?’. De 34 aanwezige groeiondernemers konden hier interactief met elkaar en met de specialisten van Nobel en Grant Thornton sparren over fiscale en ICT-gerelateerde risico’s.

 

Na een welkomstwoord van Joop de Jong van Port4Growth en een inspirerend ondernemersverhaal van Jasper Verbunt van internetbureau Redkiwi ging de groep uiteen om één van de twee interactieve masterclasses te volgen.

 

Bent u fiscaal in control?
Slechts drie van de vijftien aanwezige groeiondernemers waren al eens eerder geïnformeerd over Horizontaal Toezicht. Een masterclass over dit onderwerp werd daarom erg gewaardeerd. Dit leidde tot een zeer interactieve sessie en veel enthousiaste groeiondernemers. Door in te spelen op actualiteiten, zoals recente uitspraken van de commissie Van Dijkhuizen, was de interesse van de aanwezigen snel gewekt.

  

Succesvolle bijeenkomst

De Samen Slimmer Groeien bijeenkomst werd afgesloten met een borrel, waar nog lang werd nagepraat over deze succesvolle sessie. De groeiondernemers waren erg enthousiast en beide kennispartners van Port4Growth hebben hen toegevoegde waarde kunnen bieden voor hun onderneming.