Alphense Beaujolais Primeur Party

NL Evenementen Alphense Beaujolais Primeur Party

Donderdag 16 november is het weer zover... Traditiegetrouw wordt de derde donderdag van november de Beaujolais Primeur vrijgegeven. Inmiddels is de Alphense Beaujolais Primeur Party ook een traditie geworden.

Ook dit jaar hebben wij een interessante gastspreker gevonden: René Diekstra. René Diekstra is ongetwijfeld een van de meest productieve en meest besproken psychologen binnen en buiten onze landsgrenzen. Hij is productief als wetenschapper, organisatie-adviseur en trainer, columnist bij een aantal dagbladen, praktiserend psycholoog en psychotherapeut. Zijn wetenschappelijke deskundigheid die gepaard gaat met zijn persoonlijke ervaringsdeskundigheid maken hem tot een van de meest boeiende, instructieve en overtuigende sprekers en trainers op het terrein van de algemene psychologie, en meer in het bijzonder stressmanagement, persoonlijke effectiviteit en crisis-hantering.

Vinoloog Arjan Wooning van wijngemak.nl verzorgt aansluitend de wijnproeverij waarbij de Beaujolais Primeur van 2017 ontkurkt wordt. Uiteraard vergezeld door diverse lekkernijen. 

 

Datum

Donderdag 16 november 2017

 

Aanvang

Vanaf 16.00 uur

 

Aanmelden

Meld u via onderstaand formulier kosteloos aan voor onze Beaujolais Primeur Party. U kunt ook een introducé aanmelden.